2012. február 6., hétfő

Megint csak osztom az észt nektek.. nesztek..

Hi All!

Gondoltam megint írok ezt-azt. Tegnap, illetve itt nálunk ma éjjel volt a 46. Super Bowl, ahol a New York Giants 21-17-re vitte a pálmát New England ellen. Mondjuk ha mondjuk, én Detroit Lions-os vagyok szal igazán nem szurkoltam egyiknek sem. Meg sajnos végig nézni sem tudtam, de mondom megemlítem.

"Próbálj kevesebbet töprengeni. Ez a barátom itt lent azt mondja, hogy végül elhasználjuk a bánatainkat. Valahol hiszek neki."


Nos. A minap olvasgattam ezt a drága facebookot, és nézem az ilyen jó idézeteket, minthogy "Keress olyan fiút aki nem szépnek hív, hanem gyönyörűnek... stb". A másik meg amikor kiírják a lányok, hogy minden pasi paraszt, minden pasi, szemétláda. Stb.. sbt.. stb.. Tehát a drága lányoknak ez az álmuk, hogy kedves, udvarias fiúkat találjanak maguknak, aki figyelmes, számukra Ő az egyetlen és így tovább. Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szoktam belerúgni a saját álmaimba, legyen az bármi, vagy bárki. Ugyanis a csajoknak mégis a bunkó paraszt kell. Mert hát tetszik. Mindegy, hogy gyökér, vagy éppen leszar, vagy éppen akármi. Téged barátom meg, aki mindent megteszel, amit abban a szaros idézetben ő szentnek tart és elolvad tőle, hogy hjajj ilyen pasi nincs a világon, de olyan jó lenne, téged meg átlép és otthagy. Talán később rájön, hogy mit is tiport meg, de akkor már késő. És van ilyen pasi, csak észre kéne venni, és kicsit figyelni arra, hogy ki mennyit tesz értünk. Mert ez olyan mint az iskolában a kivételezés. Azért mert az egyik a gazdag apuka pici fia, vagy csak mert szimpatikus a tanárnak, azért megkapja a jó jegyeket, de az a gyerek aki nem annyira szimpatikus, aki a belét kidolgozza épp, hogy megszerzi a kettest. Szóval csodálom emberekben ezt az álszent önzőséget amit csinálnak.


Mára azt hiszem ennyi elég is bőven. És hölgyeim el szabad gondolkozni.
Béke poraitokra!